Back to All Events

Virtual reality, Minecraft LAN, Lampedesign, 3d print mm

Sted: Polymeren (Indgang 1), Årslev
Tag hele familien under armen, når Polymeren for én dag forvandler sig til et univers fyldt med virtual reality, 3D-print, Minecraft og meget mere! Hér kan du helt gratis deltage i et væld af åbne aktiviteter. Design lamper,byg fremtidsby, tegn virtuelle 3d-stole, og hyg med kage i Polymerens café!
På dagen kan du blandt andet opleve:
Rejs til fremtiden i Minecraft LAN og virtual reality
Året er 2119 og med en tidsmaskine er du landet lige ned i Polymeren i Årslev! Hér skal du bygge dine vildeste ideer for hvordan Polymeren ser ud i fremtiden, sammen med dygtige undervisere fra Dansk Arkitektur Center! Er der flyvende biler? Teleportaler? Robotter? eller kæmpe-rutsjebaner mellem bygningerne? Slip fantasien løs, og skab fremtidens Polymeren sammen med en masse andre børn og unge!
Praktisk:
Vi stiller Minecraft-computere og mus til rådighed
Tegn og design i 3D og virtual reality
Tag VR-briller på, og træd ind i en virtuel verden hvor alt kan lade sig gøre! Med hjælp fra de dygtige spildesignere fra Artifact, kan du skabe de sejeste designerstole i fuld størrelse i VR-tegneprogrammet Tilt Brush.
Design din egen lampe i genbrugsmaterialer - og ta’ den med hjem.
Hvordan får man skrald til at ligne en million? Det hjælper Tingcentralens designuddannede underviser dig med! I Tingcentralens forunderlige bibliotek af dimser, dutter, skrald, og skøre ting, kan du bygge din helt egen lampe af genbrugsmaterialer - lige til at hænge op på værelset!
Arrangementet er startskuddet på de helt nye fritidshold Arki Kids, for børn og unge. Hér kan du altså få en smagsprøve på nogle af de spændende oplevelser som Arki Kids-holdet byder på.
Dagen er skabt i samarbejde med Dansk Arkitektur Center (DAC), Tingcentralen,
Artifact, Den Fynske Spilfabrik, og Faaborg-Midtfyn Kommune.

Earlier Event: February 28
Valgdebat
Later Event: March 26
Game of Thrones