Ny butik på Polymeren

Årslev: Den 18. april klokken 9 åbner en ny butik i Årslev.

Det er blomsterbutikken Lille Frøken Flora, som 30-årige Camilla Kjærgaard Christjansen, står bag. Hun har drevet butikken fra et lille rum i skuret på privatadressen i Årslev, men nu springer hun for alvor ud i livet som selvstændig.

- Nu sker det. Det er dejligt, siger den 30-årige.

- Det har taget lang tid at få det på plads, men siden håndværkerne er gået i gang, er det gået stærkt, siger Camilla Kjærgaard Christjansen.

Det er kommunen, der ejer Polymeren, hvor Camilla Kjærgaard Christjansen lejer sig ind i et lokale. Det har hun så selv skulle sætte i stand. 18. april, skærtorsdag, får to andre virksomheder Den Økologiske Frisør og Tatol på stedet så følgeskab af blomsterbutikken.

Butiksindehaveren blev oprindelig uddannet som tøjdesigner, men valgte at skifte skifte spor og blev uddannet som blomsterdekoratør. Lærertiden foregik i en blomsterbutik i København, og nu står den 30-årige så for alvor på egne ben.

Årslevs nye butik vil have åbent tirsdag-torsdag fra 9-15 og fredag fra 9.30 til 17. Lørdag og helligedage er åbningstiden fra 10-13.

- Mandag er der åbent efter aftale, siger Camilla Kjærgaard Christjansen.

Skærtorsdag er der åbent fra klokken 9 til 14, og der bliver i anledning af åbningen serveret lidt godt til ganen.

Formandsskifte i foreningen Polymeren

Da jeg i stigende grad har svært ved at få tiden til at slå til med min opgave som formand for foreningen, Polymeren, kombineret med et krævende job, har jeg ønsket at slippe rollen som formand for foreningen Polymeren. Det har i den forbindelse været naturligt at overdrage formandsposten til bestyrelsesmedlem Anne Bejlegaard, som i forvejen er meget engageret i hverdagen på Polymeren. Jeg fortsætter som bestyrelsesmedlem i foreningen Polymeren og vil se frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde

Mvh.
Lars Kristensen