Åbningstider & Kontakt

Mandag: 19:00-21:00
Lørdag: Fra kl. 10:00 (Kun i lige uger)

Kontakt: rc-truck.midtfyn@outlook.dk

Andet praktisk information

Adresse: Port 11, Stationsvej 69, 5792 Årslev
Info: Kontakt os gerne ved spørgsmål om medlemskab, arrangementer  eller hvis du ønsker at blive frivillig i foreningen.

Her mødes vi over RC lastbiler og andre fjernstyrede køretøjer

Truck-fører-gravko.jpg

Siden vores grundlæggelse i 2016 er vi vokset støt. Vi får løbende flere medlemmer, der hver især deler passionen for RC lastbiler, RC traktorer og andre radiostyrede køretøjer. Alle vores baner er bygget til køretøjer, der varierer i størrelser fra 1:12 til 1:16. Kig gerne ned, hvis du mangler et sted at få grus under hjulene.

I RC Truck Midtfyn er vi en rummelig forening, hvor vi går op i, at der er plads til alle. Derfor imødekommer vi også særlige behov og ønsker. Vi mødes hver mandag aften og hver anden lørdag til hygge, køreture på banen og en god snak. I vores klublokale har vi desuden eget køkken, hvor kaffen er klar på kanden.  

Som noget nyt er vi også i gang med at anlægge bane til Trial Trucks / langsom tekniks kørsel med RC lastbiler eller andre fjernstyrede motorkøretøjer. Her kan du øve dig i din manøvrering af dit fjernstyrede køretøj i forskellige typer terræn.

RC Trucks: Aktiviteter og løbende arrangementer

Vi laver løbende justeringer og forbedringer til vores baner. Har du sans for banebyggeri til RC lastbiler, er du mere end velkommen til at byde ind med ideer og en hjælpende hånd.

Når vi deltager til diverse arrangementer, oplever vi tit en positiv opmærksomhed fra børn såvel som voksne. De bliver nysgerrige på de store RC lastbiler og køretøjer, som vækker den barnlige sjæl i de fleste. Vi deltager hvert år til vores lokale Familie- og Kulturdag, Ørbæk Marked såvel som Halloween på Polymeren. Derudover deltager vi gerne i andre arrangementer.

Hos RC Truck Midtfyn har vi fokus på RC lastbiler og andre fjernstyrede køretøjer. Samtidig er der plads til gode snakke og råd om vores hobby, mens fantastiske kammeratskaber formes mellem vores medlemmer. Vi stræber efter at få de bedste baner på Fyn, så der kommer altid fornyelser og spændende ideer til. Det skaber både en fornyet glæde for vores trofaste medlemmer, såvel som spændende aktiviteter at deltage i, når banen skal gøres mere virkelighedstro med græs, malede skilte, bybebyggelse og lignende.

Du er altid velkommen til at kigge ned til os og hilse på vores medlemmer og følge med i kørslen. Tag en snak med vores chauffører om biler, arrangementer og aktiviteter, eller hør mere om vores klub.