Røde Kors Butikken
Stationsvej 69
5792 Årslev
Telefon: 6599 3799

Åbningstider:
Mandag – Fredag: klokken 10.00 – 17.00
Lørdag: klokken 10.00 – 13.00
Søndag: lukket

Besøg butikkens Facebookside her

I butikken i Årslev sælges tøj, sko, tasker, bøger, møbler, malerier, lamper, stof, porcelæn og køkkengrej, der er doneret til Røde Kors.

Vi modtager DanKort & Mobile Pay

Tøjet, der bliver solgt i butikken, er indsamlet i de 23 Røde Kors containere, der står placeret ved dagligvarebutikker eller andre centrale steder på Midtfyn.
Tøjet bliver sorteret af frivillige i Røde Kors lageret på Stationsvej 69 i Årslev. Det er også de frivillige, der stryger og klargør tøjet, før det kommer i butikkerne.

Du kan også donere ting ved at henvende dig til butikken og uden for butikken har vi et rum, hvor du kan aflevere bøger, legetøj, tøj mm uden for butikkens åbningstid. Vi tager ikke imod elektronik, da vi ikke har mulighed for at reparere det.

Bliv frivillig:

I butikken er der omkring 48  frivillige butiksmedhjælpere. De er fordelt på vagter i dagtimerne, som består af 3-4 timers varighed.

Vil du være med i et godt socialt fællesskab og melde dig som frivillig i Røde Kors Midtfyn? Har du tid og lyst til at komme med blandt de frivillige i butikken, eller vil du melde dig som medhjælper ved sortering, som kan være i nogle timer ugentligt?

Kontakt:

Anne Møller mobil : 2330 1162