Om Polymeren

Sammen med de øvrige kultur- og fritidstilbud vil Polymeren favne og understøtte en udvikling af det spirende kulturliv, som findes i Faaborg-Midtfyn Kommune. Her vil være plads til alle de aktiviteter, som borgerne efterspørger, men som de eksisterende tilbud ikke har kapacitet til at imødekomme. Polymeren vil tilbyde nye aktiviteter og arrangementer skabt af byens borgere for byens borgere. Polymeren er et fællesskab, hvor man mødes, som man er. Der er højt til loftet og albuerum til alt fra sport, koncerter, kontorpladser og kreative værksteder til fest, fællesspisning og foreningsliv. Polymeren er et vartegn på kommunens stærke sammenhold og lægger hus til den mangfoldighed af aktiviteter og mennesker, som kommunen er kendt for at rumme. Polymeren er for dem, der vil.

Projektleder

trine.jpg

Trine Hedegård Jensen
Email trinj@fmk.dk
Telefon 72 53 20 31

Vært, IT og administration

bjarne.jpg

Bjarne Søndergaard Nielsen
Email bjnie@fmk.dk
Telefon 72 53 20 97

Generelt

logo.jpg

Hvis du har spørgsmål
Email info@polymeren.dk
Facebook Følg med her
 

Polymerens historie

Af støvet fra Årslev/Sdr. Nærås gamle polymerfabrik rejser sig et kulturelt og socialt samlingspunkt, der favner og forbinder de mange fællesskaber, som bærer byen. Her er der lange traditioner for et stærkt naboskab og engagement, som udgør det fundament, Polymeren er bygget på.

Da polymerfabrikken lukkede i 2010 forsvandt en central del af Årslev/Sdr. Nærås historie, og det kunne have været sidste blad i den over 130 år lange fortælling om fabriksbygningerne midt i byen. Men i 2015 overtog Faaborg-Midtfyn Kommune imidlertid de tomme fabrikshaller, og dermed opstod muligheden for at tilføje endnu et kapitel om den gamle fabrik – denne gang som en socialt og kulturelt smeltedigel for hele kommunen.

Foreningen Polymeren

Den 1. januar 2018 blev Polymeren til en forening og vi skal nu til at betale husleje til kommunen, som skal dække driften af Polymeren. Det betyder, at der nu skal betales kontingent for at være bruger af Region Syddanmarks mest levende mødested. Vi vil gerne fortsætte med at værne om vores smukke sted og mener, at sammenholdsfølelsen er det, vi vil blive ved at dyrke. For at vi kan blive ved med at udvikle på stedet og aktiviteterne, er det nødvendigt, vi alle bidrager til dette med et årligt kontingent. Vi har brug for jer som medlemmer. Jo flere jo bedre! Det vil sikre, at der til stadighed er fokus på Polymeren som samlingssted, samt at vi kan søge de store fonde til nye tiltag.

 

Formand

anne bejlegård.jpg

Anne Bejlegård List
Email annebejlegaard@gmail.com
Telefon 40 98 42 41

Næstformand

imagesWBB53WYP.jpg

Lars Kristensen
Email kristensen.lars@icloud.com
Telefon 25 25 00 74

Kasserer

bestyr1.jpg

Dorrit Iversen
Email iversen-bejlegaard@mail.tele.dk
Telefon 24 83 59 55

 

Sekretær/kasserer

helle.jpg

Helle Breiner Jensen
Email breiner3012@gmail.com
Telefon
22 79 44 36